06 53134594 info@vogelvrijva.nl
Selecteer een pagina

Alles over mij

Mijn naam is Patricia Hooghof en ben het gezicht achter Vogelvrij Virtual Assistant. Als Virtual Assistant organiseer en regel ik met liefde de taken die jou veel tijd en energie kosten.

Ik help, jij groeit

Na ruim 20 jaar bij verschillende werkgevers ondersteunende functies vervuld te hebben, ben ik in 2019 begonnen als Virtual Assistant. Mijn missie is om ondernemers te ontzorgen. Ik neem taken uit handen en help zo met de groei van je bedrijf of het creeëren van meer rust. Met heel veel plezier neem ik administratieve taken van je over, organiseer ik jouw bijeenkomst, vergadering of training en regel ik de taken die bij jou maar blijven liggen tot in de puntjes. Organiseren, regelen en plannen zijn mijn passie, daar word ik blij van! En jij uiteindelijk ook.

Voor jou zet ik een stap extra

Ondernemers werken graag met mij omdat ik proactief met ze meedenk en altijd een stapje extra zet. Ik stop pas als mijn doel is bereikt. Ze noemen mij een zorgvuldige, verantwoordelijke, eerlijke, behulpzame, leergierige en betrokken kracht op de achtergrond. Vriendschap, balans, plezier, uitdaging en vrijheid staan bij mij hoog op het lijstje, zowel zakelijk als privé. Dit gun ik mijn opdrachtgevers ook en ik help graag dat te verwezenlijken.

Goed voorbereid ontspannen

Naast mijn geweldige werk als Virtual Assistant, geniet ik van mijn gezin. Met mijn man, twee zoons woon ik in Beuningen, een dorp vlakbij Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden, even heerlijk ontspannen. Ook onze vakanties brengen we vaak op het water door. Al weken, soms maanden, van tevoren ben ik bezig met uitzoeken en plannen. We gaan altijd goed voorbereid op reis. Als we niet op het water zitten, ga ik het liefst naar mijn favoriete vakantieland Italië. Ik word helemaal blij van dit mooie land, de aardige mensen, het lekkere eten en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke cappuccino. Voor een cappuccino kun je me overigens altijd wakker maken. Lekker thuis, op een terrasje of in een gezellig koffietentje. In de winter sta ik graag op de ski’s in Oostenrijk. Genieten van de heerlijke berglucht en de gezelligheid. 

Zin in een cappuccino?

Wil je meer over mij weten of samen een heerlijk cappuccino drinken? Gewone koffie, thee of iets fris mag natuurlijk ook. Ik maak graag een afspraak om kennis met je te maken.

Groeten,

Patricia